lauantai 22. heinäkuuta 2023

Helsingin keskusta ei näivety. Tulen lähiöstä keskustaan mm Kino Engeliin, elokuviin teatteriin, museoon ja muihin taide- ja kulttuuritapahtumiin, joihin tuon rahaa suomalaisille tekijöille

Helsingin keskusta ei näivety. Tulen lähiöstä keskustaan mm Kino Engeliin, elokuviin teatteriin, museoon ja muihin taide- ja kulttuuritapahtumiin, joihin tuon rahaa suomalaisille tekijöille, tavoin tahi toisin. Valokuvaan myös jugend-Helsinkiä, ja tuhottuja historiallisia kohteita. Näin kirjoitin marraskuussa 2022, kun yleisönosastoille alkoi paukahtaa näitä juppilaukkumyyjän ynnä vastaavien valitusta näivettymisestä. Jota ei todellakaan tapahdu. 21. marraskuuta 2022.

Kino Engel on elokuvateatteri, laatuelokuvien paikka, elokuvien joissa on diversiteettiä. Täällä näytetään myös festarielokuvia siis elokuvia joita näytetään vain elokuvajuhlien, kuten Rakkautta ja anarkiaa, aikaan, eivätkä ne pääse aina suureen jakeluun. Harvinaista herkkua siis. Tämä on kulttuurikävijän paikka, eli sama asiakas voi käydä samalla mm museoissa, keikoilla, syömässä. 

Kino Engelin Bowie-elokuvan mainos

Enimmäksee Aleksanterinkatua ja karuselliä joulukuussa 2022


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.