maanantai 17. kesäkuuta 2019

Meri-Helsingin hauskimpia lintuja on meriharakka porkkana-nenineen

Tässä kävelemme rantoja pitkin kuumana päivänä kohti Gallen-Kallelan museota, Tarvaspäätä. On se muuten kumma, että Espoossa sijaitsevaan Tarvaspäähän on lyhyempi matka jäädä pois Helsingin puolella, ja käveltävä kaupungin rajan yli... Mites Espoossa on noin heikot bussilinjat, että pysäkit vähissä? Minä kysyn vaan. Me pystyimme kävelemään, mutta eikö julkisilla ole esteetöntä menoa ja pysäkkiä Tarvaspäähän? Espoossa Tarvaspäätä sijaitseva bussipysäkki sijaitsee 1,9 kilometrin päässä.  Eniweis, olimme kulttuurimatkalla, ja saman tien kuvaten lintuja ja kevään muuttumista kesäksi, 21.05. By Satu Ylavaara Photography 2019:

Meri-Helsingin hauskimpia lintuja on meriharakka porkkana-nenineen
näin ensimmäistä kertaa Helsingissä haikaran 22.05.2019
ryteikkö ja ryti, eri-ikäiset kaislat suojasivat myös joutsenta 
tarpoessamme Tarvaspäähän kuumasta Helsingistä ohitsemme lipui myös silkkiuikkuja ja muita, joilla pesimärauha. 



vanhemmat, turistit ja opettajat voisivat opettaa kakaroilleen, miten käyttäytyä luonnossa, eläimiä ei rääkätä, pesimisrauha pitää olla. Ja pitkä zuumi. 

Ja: 
" Julkisen liikenteen reittiohjeita paikasta Helsinki paikkaan Gallen-Kallelan Museo, Gallen-Kallelan tie 27, 02600 Espoo ei voitu laskea " ( google mapseissa kartoissa )

" Emme valitettavasti löytäneet yhtään reittiehdotusta kyseiselle välille. Muuta lähdön tai määränpään osoitetta. " HSL Hesan seudun liikenteen reittiopaskaan ei löydä reittiä Helsingistä Tarvaspäähän raitiovaunulla. HSL:n Reittiopas on hyvä. Silloin kun se toimii. 


© Satu Ylavaara Photography 2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.