torstai 6. syyskuuta 2018

Vartiokylän linnavuori. Welcome to the jungle! Täällä sielu lepää eli päiväni sudenkorentona ja Indy Jonesina:

Mikä on kiinnostavampaa ja kauhuromanttisempaa kuin muinaislinnat... Nopeasti itäisen Hesan keskuksesta eli Itäkeskuksesta bussilla hurasee tänne Tepoilille noin 700 metrin tahi 400 metrin päähän muinaisraunioita. Paikka on todella huonosti merkitty, mutta seikkailu kannattaa. Ei kuitenkaan bimbokengissä eikö Sladen tolppakoroilla. Komeat on näkymät itse vuorelta, kuin olisi Pihliksessä tahi Aavasaksalla. Salaperäisestä metsästä kuului outoa rokokoon kellopelillä soitettua melodiaa, ei menuettia, ei katrillia... Tuli jotenkin kauhea ajatus Stephen Kingin Se-teoksesta. Ja sitten Hamelnin pillipiiparista... Ja tietysti Hannu ja Kerttu. Oikeasti kannattaa katsoa missä astelee ettei kohta ole kuin päätähti teoksessa 127 tuntia. Jaksaako sinut joku kantaa sielä rytteiköstä?

Aika syksyinen, miltei niljakkeinen, mutta ihana reitti. Haistella syksyä, nähdä miten luonto muuttuu. Nähdä turkoosia hohtava sudenkorento, ja kaaliperhosia. Muurahaisia, hämähäkin seittejä, sammalta, saniaisia, metsä.
 Gothic travels, ruins and hills is nature and heart of eastern Hellsinki... By Satu Ylavaara Photography 2018:



© Satu Ylavaara Photography 2018



© Satu Ylavaara Photography 2018


Welcome to the jungle! Täällä sielu lepää eli päiväni sudenkorentona ja Indy Jonesina: satuylavaaraphotography, matkala, linnavuori, Vartiokylä, muinaislinna, Vartiokylän linnavuorella, Helsiki, finland, gothic, kauhuromanttinen reisu elikkö kauhuromanttiset matkat, ja nature, naturephotography, photography


© Satu Ylavaara Photography 2018



kuvia samalta matkalta instastani:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.